L’acadèmia

BENVINGUTS

Benvinguts a ThomaS English School, una acadèmia d’anglès a Cerdanyola del Vallès, que ofereix cursos de qualitat als estudiants de totes les edats i nivells, des de nens a partir de 3 anys fins a adults. Els grups són reduïts, un màxim de 8 estudiants per classe per a nens i de 10 estudiants per a joves i adults. ThomaS English School és un centre autoritzat per preparar els exàmens oficials de Cambridge.

Les pissarres interactives són una eina divertida. Utilitzant els sentits de la vista, l’oïda i el tacte, donen dinamisme a les classes, de manera que els estudiants estan més estimulats per aprendre i millorar. Es tracta, doncs, d’un estil d’aprenentatge molt visual i dinàmic que millora l’experiència dels nostres alumnes.

A la ThomaS English School considerem prioritària la comunicació oral en els nostres cursos d’anglès. Ens agrada que els nostres estudiants siguin exposats a tant anglès com sigui possible, per ajudar-los a millorar la seva capacitat i confiança per parlar, escoltar, llegir i escriure en anglès. Utilitzem mètodes tradicionals d’ensenyament de provada eficàcia, millorats gràcies a l’ús de les noves tecnologies: totes les aules estan equipades amb pissarres interactives i accés a Internet, perquè resulti més fàcil aprendre anglès.

Tots els nostres professors són nadius o bilingües i han estat contractats i formats per oferir un alt nivell d’ensenyament als nostres estudiants.

PISSARRES INTERACTIVES

Totes les nostres aules disposen d’una pissarra interactiva. Aquesta és una poderosa eina d’aprenentatge que utilitza diferents sentits com la vista, l’oïda i el tacte; això fa que l’aprenentatge de l’anglès sigui més fàcil, emocionant i interactiu. Satisfà les necessitats dels estudiants visuals i kinestèsiques i també millora l’accessibilitat per a estudiants amb necessitats especials pel que els permet veure, llegir i manipular la informació amb més facilitat.

NIVELLS D'ANGLÈS I PROVES DE NIVELL

Avaluem el teu nivell d’anglès (en cas necessari) i t’oferim les classes acord al teu nivell. Seguim el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües.

BIBLIOTECA

Préstec de llibres en anglès per ajudar-te a aprendre i millorar.

5/5

Molt agraïda de la dedicació que han tingut els meus professors a totes les meves etapes a Thomas English School.
Ho recomano 100%, les classes són molt dinàmiques, amb un ritme agradable de seguir.
A més de realitzar també, classes de Speaking súper útils per donar fluïdesa a l’idioma i posar en pràctica els coneixements que vas adquirint.
Moltes gràcies a l’equip de Thomas, especialment Mark per la seva dedicació.

Setembre 2022
opinions

Comentaris dels estudiants

5/5

Amb més de 50 anys em vaig atrevir a estudiar anglès per primera vegada, i mai no podré agrair prou a l’equip d’aquesta acadèmia la seva ajuda per vèncer les meves pors.
Els seus mètodes destudi són totalment integradors i participatius. Els seus professors són genials i l’ambient en general mereixeria 10 estrelles!!
La meva admiració i afecte eterns per a Demian i Mark per cuidar-me i animar-me sempre a seguir.

Setembre 2022

Centre de preferències de privadesa

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Marta

Vaig començar a travessar ponts entre cultures molt abans de graduar-me en Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), però no va ser fins que vaig obtenir el màster en Traducció Audiovisual (MTAV) a la UAB que vaig ser conscient de la importància de viure la cultura i la llengua des del cor de cada poble. Aquest és el motor que em va empènyer a conviure amb una família alemana, a fer d’aupair entre víkings islandesos i a instal·lar-me una temporada al Regne Unit, des de les Terres Altes d’Escòcia fins a les Terres Baixes on s’erigeix la capital, Londres. Ara que he tornat a Cerdanyola del Vallès, i formo part de l’àmbit educatiu, després de treballar en altres sectors, puc dir que ensenyar els alumnes i aprendre amb ells és enriquidor.

Marcos

Em dic Marcos. Sóc de Londres i visc a Espanya des del 2017. M’agrada córrer, fer kick-boxing, anar al gimnàs i, en general, mantenir-me en forma. He estat ensenyant anglès durant 10 anys tant a Espanya com al Regne Unit i m’agrada ajudar els meus estudiants a millorar les seves habilitats en anglès.

Joana

Em dic Joana i sóc professora d’anglès a Thomas English School. Actualment estic estudiant Biologia i m’interessa molt l’educació ambiental i la conservació de la biodiversitat. A les meves classes m’agrada fer diferents tipus d’activitats en funció dels interessos dels alumnes per tal d’aprendre a través de diferents experiències. Crec que això pot crear un entorn fantàstic perquè els estudiants joves aprenguin anglès d’una manera dinàmica i desenvolupin una àmplia gamma d’habilitats.

Marta

Hola, sóc la Marta, ensenyo anglès i japonès a ThomaS. Sóc de Cerdanyola però vaig viure mig any al Japó, on vaig acabar els meus estudis de Traducció i Interpretació. Allà em van oferir una feina com a professora d’anglès per a nens i com que em vaig trobar gaudint de veritat, vaig decidir continuar en aquest camí. També he treballat com a tutora particular durant molts anys, ensenyant tant a nens com a adults. Actualment, combino la docència amb la feina com a traductora autònoma i especialista en localització.

Elisabet

Hola, sóc l’Elisabet. Sóc de Barcelona però he viscut a Mexico City, Cozumel, Mèrida, Cancún, Adelaide i Sydney. Fa 12 anys que visc a Cerdanyola. Vaig estudiar Hotel Management i durant el meu temps a Sydney, vaig treballar en hotels en rols directius on vaig formar nous membres del personal. També vaig estudiar anglès a la Universitat d´Austràlia del Sud. Va ser a través d’aquestes experiències que vaig fer la transició a l’ensenyament de l’anglès fa deu anys.

Sandra

Hola! Sóc la Sandra i sóc de Cerdanyola. Vaig estudiar periodisme i vaig treballar en diferents webs com a periodista fins que vaig decidir canviar de carrera i vaig començar a treballar a ThomaS l’any 2017. M’encarrego de les tasques d’administració, atenció al client i xarxes socials. Si vens a l’escola t’ajudaré amb tot el que necessitis.

Demian

Em dic Demian Dorin i sóc un professor d’anglès amb experiència. La meva experiència va des de la preparació d’exàmens fins a converses casuals, des del reforç gramatical fins a les lletres i les expressions de l’argot.

Al llarg de la meva carrera professional he fomentat les relacions interpersonals amb els meus estudiants, ja que crec que un entorn d’aprenentatge flexible animarà els aprenents a desenvolupar totes les seves àrees.

Claudia

Ei! Sóc la Claudia, sóc de Sabadell i vaig viure 5 anys a Anglaterra. M’encanta ensenyar anglès, però també tinc una altra passió que és cantar! Aquesta és la raó per la qual vaig estudiar Teatre Musical a la Universitat de Chichester a Anglaterra!

Nick

Hola a tots, aquí en Nick d’Anglaterra. Fa 7 anys que visc a Espanya i porto un total de 9 anys ensenyant anglès. M’encanta fer les meves classes el més divertides i relaxants possibles; aprendre anglès a través del material del curs, converses i també millorant la confiança dels estudiants. Tinc experiència amb totes les edats, nivells i tipus de cursos. Quan no estic ensenyant, estic corrent, relaxant-me, llegint o veient esport 😁. La meva sèrie preferida és Band of Brothers i el meu menjar preferit és el curri indi 🍛🍛. També m’encanta cuidar el meu hort i el meu gos Kiwi, els meus 10 pollets i 7 ànecs 🐾🐔🦆

Craig

Hola, sóc en Craig. Sóc originari d’Edimburg, però he viscut a Scarborough a Anglaterra, Carolina del Nord i ara a Cerdanyola, a més d’haver viatjat per altres parts del món. Abans de traslladar-me a Cerdanyola , vaig treballar durant molts anys en funcions de vendes i màrqueting. Aquestes experiències m’han ajudat durant la meva formació per ser professor d’anglès, i encara són valuoses avui dia mentre sóc a l’aula amb els meus alumnes.

Mark

Hola! Sóc en Mark. He viscut a moltes ciutats precioses com Los Angeles City, San Diego, Chicago, Nova York, Hawai i actualment Cerdanyola. Sempre he portat amb mi la passió per ajudar els altres i guiar-los en la seva vida personal i professional. L’he estudiat i practicat des de petit. Sóc molt afortunat de poder recolzar i potenciar la comunitat de Cerdanyola a través de la llengua anglesa, donant a la gent la confiança necessària per abraçar el futur.