Profesores

Nuestros profesores

Aprende de profesores con mucha experiencia y calificación

Craig

Hola, sóc en Craig. Sóc originari d’Edimburg, però he viscut a Scarborough a Anglaterra, Carolina del Nord i ara a Cerdanyola, a més d’haver viatjat per altres parts del món. Abans de traslladar-me a Cerdanyola , vaig treballar durant molts anys en funcions de vendes i màrqueting. Aquestes experiències m’han ajudat durant la meva formació per ser professor d’anglès, i encara són valuoses avui dia mentre sóc a l’aula amb els meus alumnes.

Nick

Hola a tots, aquí en Nick d’Anglaterra. Fa 7 anys que visc a Espanya i porto un total de 9 anys ensenyant anglès. M’encanta fer les meves classes el més divertides i relaxants possibles; aprendre anglès a través del material del curs, converses i també millorant la confiança dels estudiants. Tinc experiència amb totes les edats, nivells i tipus de cursos. Quan no estic ensenyant, estic corrent, relaxant-me, llegint o veient esport 😁. La meva sèrie preferida és Band of Brothers i el meu menjar preferit és el curri indi 🍛🍛. També m’encanta cuidar el meu hort i el meu gos Kiwi, els meus 10 pollets i 7 ànecs 🐾🐔🦆

Demian

Em dic Demian Dorin i sóc un professor d’anglès amb experiència. La meva experiència va des de la preparació d’exàmens fins a converses casuals, des del reforç gramatical fins a les lletres i les expressions de l’argot.

Al llarg de la meva carrera professional he fomentat les relacions interpersonals amb els meus estudiants, ja que crec que un entorn d’aprenentatge flexible animarà els aprenents a desenvolupar totes les seves àrees.

Joana

Em dic Joana i sóc professora d’anglès a Thomas English School. Actualment estic estudiant Biologia i m’interessa molt l’educació ambiental i la conservació de la biodiversitat. A les meves classes m’agrada fer diferents tipus d’activitats en funció dels interessos dels alumnes per tal d’aprendre a través de diferents experiències. Crec que això pot crear un entorn fantàstic perquè els estudiants joves aprenguin anglès d’una manera dinàmica i desenvolupin una àmplia gamma d’habilitats.

Mark

Hola! Sóc en Mark. He viscut a moltes ciutats precioses com Los Angeles City, San Diego, Chicago, Nova York, Hawai i actualment Cerdanyola. Sempre he portat amb mi la passió per ajudar els altres i guiar-los en la seva vida personal i professional. L’he estudiat i practicat des de petit. Sóc molt afortunat de poder recolzar i potenciar la comunitat de Cerdanyola a través de la llengua anglesa, donant a la gent la confiança necessària per abraçar el futur.

Marcos

Em dic Marcos. Sóc de Londres i visc a Espanya des del 2017. M’agrada córrer, fer kick-boxing, anar al gimnàs i, en general, mantenir-me en forma. He estat ensenyant anglès durant 10 anys tant a Espanya com al Regne Unit i m’agrada ajudar els meus estudiants a millorar les seves habilitats en anglès.

Elisabet

Hola, sóc l’Elisabet. Sóc de Barcelona però he viscut a Mexico City, Cozumel, Mèrida, Cancún, Adelaide i Sydney. Fa 12 anys que visc a Cerdanyola. Vaig estudiar Hotel Management i durant el meu temps a Sydney, vaig treballar en hotels en rols directius on vaig formar nous membres del personal. També vaig estudiar anglès a la Universitat d´Austràlia del Sud. Va ser a través d’aquestes experiències que vaig fer la transició a l’ensenyament de l’anglès fa deu anys.

Sandra

Hola! Sóc la Sandra i sóc de Cerdanyola. Vaig estudiar periodisme i vaig treballar en diferents webs com a periodista fins que vaig decidir canviar de carrera i vaig començar a treballar a ThomaS l’any 2017. M’encarrego de les tasques d’administració, atenció al client i xarxes socials. Si vens a l’escola t’ajudaré amb tot el que necessitis.

Claudia

Ei! Sóc la Claudia, sóc de Sabadell i vaig viure 5 anys a Anglaterra. M’encanta ensenyar anglès, però també tinc una altra passió que és cantar! Aquesta és la raó per la qual vaig estudiar Teatre Musical a la Universitat de Chichester a Anglaterra!

Marta

Hola, sóc la Marta, ensenyo anglès i japonès a ThomaS. Sóc de Cerdanyola però vaig viure mig any al Japó, on vaig acabar els meus estudis de Traducció i Interpretació. Allà em van oferir una feina com a professora d’anglès per a nens i com que em vaig trobar gaudint de veritat, vaig decidir continuar en aquest camí. També he treballat com a tutora particular durant molts anys, ensenyant tant a nens com a adults. Actualment, combino la docència amb la feina com a traductora autònoma i especialista en localització.

Craig

Hola, soy Craig. Soy originario de Edimburgo, pero he vivido en Scarborough en Inglaterra, Carolina del Norte y ahora en Cerdanyola, además de haber viajado por otras partes del mundo. Antes de trasladarme a Cerdanyola, trabajé durante muchos años en funciones de ventas y marketing. Estas experiencias me han ayudado durante mi formación para ser profesor de inglés, y aún son valiosas hoy en día mientras estoy en el aula con mis alumnos.

Nick

Hola a todos, aquí Nick de Inglaterra. ¡Hace 7 años que vivo en España y un total de 9 años enseñando inglés! Me encanta hacer de mis clases lo más divertidas y relajantes posibles; aprender inglés a través de material del curso, conversaciones y también mejorar la confianza de los alumnos. Tengo experiencia con todas las edades, niveles y tipos de cursos. Cuando no estoy enseñando, estoy corriendo, relajándome, leyendo o viendo deporte 😁. Mi serie favorita es Band of Brothers y mi comida favorita es el curri indi 🍛🍛. También me encanta cuidar mi huerto y mi perro Kiwi, mis 10 pollos y 7 patos 🐾🐔🦆

Demian

Me llamo Demian Dorin y soy un profesor de inglés con experiencia. Mi experiencia varía desde la preparación de exámenes hasta conversaciones casuales, desde el refuerzo gramatical hasta las letras y las expresiones de la jerga.

A lo largo de mi carrera profesional he fomentado las relaciones interpersonales con mis estudiantes, ya que creo que un entorno de aprendizaje flexible animará a los aprendices a desarrollar todas sus áreas.

Joana

Me llamo Joana y soy profesora de inglés en Thomas English School. Actualmente estoy estudiando Biología y me interesa mucho la educación ambiental y la conservación de la biodiversidad. En mis clases me gusta hacer diferentes tipos de actividades en función de los intereses de los alumnos para aprender a través de diferentes experiencias. Creo que esto puede crear un entorno fantástico para que los estudiantes jóvenes aprendan inglés de una manera dinámica y desarrollen una amplia gama de habilidades.

Mark

¡Hola! Este es Mark. He vivido en muchas ciudades preciosas como Angeles City, San Diego, Chicago, Nueva York, Hawaii y actualmente Cerdanyola. Siempre he llevado conmigo la pasión por ayudar a los demás y guiarlos en su vida personal y profesional. Lo he estudiado y practicado desde pequeño. Soy muy afortunado de poder apoyar y potenciar la comunidad de Cerdanyola a través de la lengua inglesa, donando a la gente la confianza necesaria para abrazar el futuro.

Marcos

Me llamo Marcos. Soy de Londres y vivo en España desde 2017. Me gusta correr, hacer kick-boxing ir al gimnasio y, por lo general, mantenerme en forma. He estado enseñando inglés durante 10 años tanto en España como en Reino Unido y me gusta ayudar a mis estudiantes a mejorar sus habilidades en inglés.

Elisabet

Hola, soy Elisabet. Soy de Barcelona ​​pero he vivido en Mexico City, Cozumel, Mérida, Cancún, Adelaide y Sydney. Llevo 12 años viviendo en Cerdanyola. Estudié Hotel Management y, durante mi tiempo en Sydney, trabajé en hoteles en roles directivos donde formé a nuevos miembros del personal. También estudié inglés en la Universidad de Australia del Sur. Fue a través de estas experiencias que hice la transición a la enseñanza del inglés hace diez años.

Sandra

¡Hola! Soy Sandra i soy de Cerdanyola. Estudié periodismo y trabajé en diferentes webs como periodista hasta que decidí cambiar de carrera y empecé a trabajar en ThomaS el año 2017. Me encargo de las tareas de administración, atención al cliente y redes sociales. Si vienes a la escuela te ayudaré con todo lo que necesites.

Claudia

¡Hey! Soy Claudia, soy de Sabadell y viví 5 años en Inglaterra. Me encanta enseñar inglés, ¡pero también tengo otra pasión que es cantar! ¡Esta es la razón por la que estudié Teatro Musical en la Universidad de Chichester en Inglaterra!

Marta

Hola, soy Marta, enseño inglés y japonés en ThomaS. Soy de Cerdanyola pero viví medio año en Japón, donde terminé mis estudios de Traducción e Interpretación. Allí me ofrecieron un trabajo como profesora de inglés para niños y, como lo disfruté de verdad, decidí continuar por ese camino. También he trabajado como tutora particular durante muchos años, enseñando tanto a niños como a adultos. Actualmente, combino la docencia con el trabajo como traductora autónoma y especialista en localización.

Marta

Empecé a cruzar puentes entre culturas mucho antes de graduarme en Traducción e Interpretación en la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB), pero no fue hasta que obtuve el máster en Traducción Audiovisual (MTAV) en la UAB que fui consciente de la importancia de vivir la cultura y la lengua desde el corazón de cada pueblo. Éste es el motor que me empujó a convivir con una familia alemana, a hacer de aupair entre vikingos islandeses ya instalarme una temporada en Reino Unido, desde las Tierras Altas de Escocia hasta las Tierras Bajas donde se erige la capital, Londres. Ahora que he vuelto a Cerdanyola del Vallès, y formo parte del ámbito educativo, después de trabajar en otros sectores, puedo decir que enseñar a los alumnos y aprender con ellos es enriquecedor.