Anglès de negocis

Aquests cursos es poden fer a l´acadèmia o els professors poden desplaçar-se a les vostres instal· lacions.

Els professors són nadius o de nivell equivalent, estan especialitzats en oferir classes personalitzadas o en grup.

Ens adaptem als horaris més adients per a l´empresa i els treballadors.

Ens ocupem de tots els tràmits directament amb el vostre departament de Recursos Humans. Els cursos també es poden realitzar a través de la Fundación Tripartita.

Centre de preferències de privadesa

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Marta

Vaig començar a travessar ponts entre cultures molt abans de graduar-me en Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), però no va ser fins que vaig obtenir el màster en Traducció Audiovisual (MTAV) a la UAB que vaig ser conscient de la importància de viure la cultura i la llengua des del cor de cada poble. Aquest és el motor que em va empènyer a conviure amb una família alemana, a fer d’aupair entre víkings islandesos i a instal·lar-me una temporada al Regne Unit, des de les Terres Altes d’Escòcia fins a les Terres Baixes on s’erigeix la capital, Londres. Ara que he tornat a Cerdanyola del Vallès, i formo part de l’àmbit educatiu, després de treballar en altres sectors, puc dir que ensenyar els alumnes i aprendre amb ells és enriquidor.

Marcos

Em dic Marcos. Sóc de Londres i visc a Espanya des del 2017. M’agrada córrer, fer kick-boxing, anar al gimnàs i, en general, mantenir-me en forma. He estat ensenyant anglès durant 10 anys tant a Espanya com al Regne Unit i m’agrada ajudar els meus estudiants a millorar les seves habilitats en anglès.

Joana

Em dic Joana i sóc professora d’anglès a Thomas English School. Actualment estic estudiant Biologia i m’interessa molt l’educació ambiental i la conservació de la biodiversitat. A les meves classes m’agrada fer diferents tipus d’activitats en funció dels interessos dels alumnes per tal d’aprendre a través de diferents experiències. Crec que això pot crear un entorn fantàstic perquè els estudiants joves aprenguin anglès d’una manera dinàmica i desenvolupin una àmplia gamma d’habilitats.

Marta

Hola, sóc la Marta, ensenyo anglès i japonès a ThomaS. Sóc de Cerdanyola però vaig viure mig any al Japó, on vaig acabar els meus estudis de Traducció i Interpretació. Allà em van oferir una feina com a professora d’anglès per a nens i com que em vaig trobar gaudint de veritat, vaig decidir continuar en aquest camí. També he treballat com a tutora particular durant molts anys, ensenyant tant a nens com a adults. Actualment, combino la docència amb la feina com a traductora autònoma i especialista en localització.

Elisabet

Hola, sóc l’Elisabet. Sóc de Barcelona però he viscut a Mexico City, Cozumel, Mèrida, Cancún, Adelaide i Sydney. Fa 12 anys que visc a Cerdanyola. Vaig estudiar Hotel Management i durant el meu temps a Sydney, vaig treballar en hotels en rols directius on vaig formar nous membres del personal. També vaig estudiar anglès a la Universitat d´Austràlia del Sud. Va ser a través d’aquestes experiències que vaig fer la transició a l’ensenyament de l’anglès fa deu anys.

Sandra

Hola! Sóc la Sandra i sóc de Cerdanyola. Vaig estudiar periodisme i vaig treballar en diferents webs com a periodista fins que vaig decidir canviar de carrera i vaig començar a treballar a ThomaS l’any 2017. M’encarrego de les tasques d’administració, atenció al client i xarxes socials. Si vens a l’escola t’ajudaré amb tot el que necessitis.

Demian

Em dic Demian Dorin i sóc un professor d’anglès amb experiència. La meva experiència va des de la preparació d’exàmens fins a converses casuals, des del reforç gramatical fins a les lletres i les expressions de l’argot.

Al llarg de la meva carrera professional he fomentat les relacions interpersonals amb els meus estudiants, ja que crec que un entorn d’aprenentatge flexible animarà els aprenents a desenvolupar totes les seves àrees.

Claudia

Ei! Sóc la Claudia, sóc de Sabadell i vaig viure 5 anys a Anglaterra. M’encanta ensenyar anglès, però també tinc una altra passió que és cantar! Aquesta és la raó per la qual vaig estudiar Teatre Musical a la Universitat de Chichester a Anglaterra!

Nick

Hola a tots, aquí en Nick d’Anglaterra. Fa 7 anys que visc a Espanya i porto un total de 9 anys ensenyant anglès. M’encanta fer les meves classes el més divertides i relaxants possibles; aprendre anglès a través del material del curs, converses i també millorant la confiança dels estudiants. Tinc experiència amb totes les edats, nivells i tipus de cursos. Quan no estic ensenyant, estic corrent, relaxant-me, llegint o veient esport 😁. La meva sèrie preferida és Band of Brothers i el meu menjar preferit és el curri indi 🍛🍛. També m’encanta cuidar el meu hort i el meu gos Kiwi, els meus 10 pollets i 7 ànecs 🐾🐔🦆

Craig

Hola, sóc en Craig. Sóc originari d’Edimburg, però he viscut a Scarborough a Anglaterra, Carolina del Nord i ara a Cerdanyola, a més d’haver viatjat per altres parts del món. Abans de traslladar-me a Cerdanyola , vaig treballar durant molts anys en funcions de vendes i màrqueting. Aquestes experiències m’han ajudat durant la meva formació per ser professor d’anglès, i encara són valuoses avui dia mentre sóc a l’aula amb els meus alumnes.

Mark

Hola! Sóc en Mark. He viscut a moltes ciutats precioses com Los Angeles City, San Diego, Chicago, Nova York, Hawai i actualment Cerdanyola. Sempre he portat amb mi la passió per ajudar els altres i guiar-los en la seva vida personal i professional. L’he estudiat i practicat des de petit. Sóc molt afortunat de poder recolzar i potenciar la comunitat de Cerdanyola a través de la llengua anglesa, donant a la gent la confiança necessària per abraçar el futur.